06 - 123 515 61 berenschotbs@gmail.com
Business Support

Business Support

Ik geloof dat je moet doen waar je goed in bent, gelukkig en blij van wordt!

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je iets wil betekenen voor anderen en iets wil doen waar jij heel goed in bent, blij en gelukkig van wordt.

 

Maar op dit moment is de realiteit waarschijnlijk heel anders dan dat. Je hebt moeite om je onderneming te laten groeien. Er komt veel meer bij kijken dan je had verwacht en het voelt op dit moment allesbehalve moeiteloos.

Als Online Business Manager neem ik taken uithanden en breng ik structuur aan waardoor jij tijd krijgt om te doen waar je goed in bent en blij van wordt! Ik werk niet voor je, maar met je en ben betrokken en vier successen met je. Ik ben je sparringpartner en een luisterend oor voor als je vastloopt of voor het doornemen van alle mooie plannen die je gaat bedenken als je daar weer de tijd en ruimte voor hebt.

Ik help jou graag zodat jij meer tijd hebt voor de werkzaamheden die voor jou belangrijk zijn. Ik ben iemand die graag zaken regelt, plant, organiseert en opruimt. Ik kan goed structuur aanbrengen, ben creatief, precies, punctueel en een luisterend oor. Met mijn open en toegankelijk karakter weet ik een goede en warme sfeer te creëren.

Herken je dit:

Je wordt overspoeld door randtaken.

Je komt er niet aan toe om berichten te beantwoorden.

Om sneller knopen door te hakken zou je graag met iemand willen sparren.

Je zou heel graag meer tijd voor je privéleven en ontspanning willen hebben.

Jouw to-do lijst wordt alleen maar langer.

Je bent het overzicht kwijt geraakt.

Nieuwe ideeën die je hebt kunnen niet worden uitgevoerd doordat je tijd te kort hebt.

Je voelt je regelmatig opgejaagd en gestressd door alles wat er op je af komt.

JA? Jammer, hierdoor laat je kansen, klanten en groei van jouw onderneming en jouzelf liggen.

Hoe lang houd je het nog vol op deze manier? Maar nog belangrijker: Hoe lang accepteer je deze situatie nog voor jezelf? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je klanten, partner, vrienden of familie heeft je bedrijf je al gekost? Je weet diep in je hart ook dat als je op deze manier doorgaat met ondernemen, jij de vrijheid niet gaat ervaren waar je zo naar verlangt. Het is tijd om dingen anders te doen en om te groeien.

Dit kan anders, Laten we samen aan de slag gaan!

Kun jij taken loslaten? Ik snap ook dat dat lastig en spannend is. Als je stappen wilt zetten zul je wel moeten loslaten. Daardoor krijg jij ruimte om aan jouw plannen en doelen te werken. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in zodat we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

 

Voordelen van werken met mij als jouw Online Business Manager:

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen;

Flexibele inhuur, specifieke taken uitbesteden (maatwerk);

Geen doorlopende kosten bij ziekte;

Minder werkdruk, dus meer vrije tijd.

Investeren in een Online Business Manager levert geld op. Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug;

business support

Wij zijn een goede match als jij:

Wij zijn geen goede match als jij:

de noodzaak inziet om meer tijd te hebben om aan je plannen te kunnen werken zodat jij meer tijd voor je zelf hebt en de ruimte krijgt om nieuwe inspiratie op te doen.

op zoek bent naar een betrouwbare, en betrokken rechterhand, die volle aandacht en focus heeft voor jouw bedrijf. Ik houd mijn klantenkring klein.

iemand zoekt die net zo enthousiast is over jouw onderneming als jijzelf, en die successen met je viert.

verwacht samen te werken met iemand die 24/7 jouw e-mails of telefoontjes gaat beantwoorden.

op zoekt bent naar een Personal Assistant, of een fulltime medewerker.

nooit je waardering laat blijken.

Welke taken kan ik van jou overnemen?

Tarieven Business Support diensten

Mijn uurtarief is EUR 75,00 excl. BTW. Je krijgt dan een factuur voor het aantal uren dat ik voor jou heb gewerkt na afronding van de opdracht.

Heb je af en toe een klusje dat je wil uitbesteden dan kun je kiezen voor betaling per uur of een strippenkaart. Maar als jij een vast aantal uren per week, per maand of bepaalde terugkerende werkzaamheden wil uitbesteden dan is het handiger en voordeliger een pakketten af te nemen. Met een pakket spreken we af welke werkzaamheden ik uit ga voeren en het aantal uren per week of maand die ik daaraan besteed. Zo ben je er zeker van dat ik dat aantal uren beschikbaar ben per week of maand voor jou. De uren worden overzichtelijk bijgehouden.

Wil je liever een strippenkaart of pakket of staat je dienst er niet bij?

Dat kan, neem dan contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken in een vrijblijvend gesprek zodat ik een passend aanbod kan maken.

Carla Berenschot | Berenschot Business Support

 06 – 12351561 | info@berenschotbs.nl | KvK nr. 81662750 | Privacyverklaring |Algemene Voorwaarden