06 - 123 515 61 berenschotbs@gmail.com
Over Carla

Ik ben

Carla

Ik help mensen graag. Mensen waarmee ik gewerkt heb vinden dat ik behulpzaam, rustig, precies, snel van begrip, een ster in oplossingen zoeken en een warm en geduldig persoon ben.

Samen met mijn man, 2 dochters van 19 en 18 jaar en 2 Berner Sennenhonden Flo en Sam woon ik in Nootdorp. Ik ben geboren en getogen in Drenthe en ben voor mijn liefde naar de Randstad verhuisd toen ik 24 jaar was (eerst Amsterdam en sinds 2008 Nootdorp).

Meer over Carla:

Ik reis graag met mijn gezin. Maar aan het einde van een reis ga ik altijd ook heel graag weer naar huis.

Italië is mijn favoriete vakantieland zowel in de zomer als in de winter.

Ik ben erg geïnteresseerd in interieur en interieuraccessoires en hou ervan om mijn huis (en tuin) te verzorgen, te stijlen en gezellig te maken.

Met onze honden wandel ik graag.

Ik doe aan yoga en in de winter ski ik graag in de alpen.

Chocola kan ik heel moeilijk van af blijven.

Ik drink graag een goed glas wijn bij het eten of op een vrije avond (ik heb zelfs 2 internationale wijnopleidingen gedaan).

In human design ben ik een Generator met profiel 4/6.

Ik eet graag veel groente en pasta en kook graag voor een gezellige avond met familie/vrienden.

Mijn management drives profiel is hoofdzakelijk groen en een deel blauw en paars.

Al een tijd had ik de wens om mijn eigen onderneming te starten en doen waar ik gelukkig van word. Ik voelde me in loondienst niet meer mezelf.

 

Na ongeveer 30 jaar loondienst bij verschillende bedrijven in ondersteunende functies werd het tijd voor wat anders. Al een tijd had ik de wens om mijn eigen onderneming te starten en fijne samenwerkingen opbouwen en doen waar ik blij en gelukkig van word. Ik had het gevoel dat ik in loondienst niet meer mezelf kon zijn en ging mij anders opstellen omdat ze dat van mij verwachten.

Ik vind het ook erg fijn om creatief bezig te zijn. Lekker koken, nieuwe recepten uit proberen, knutselen en taarten met marsepein maken (de laatste 2 met name toen de kinderen nog klein waren). Ook ben ik graag met het interieur van ons huis bezig en maak ik het met verschillende accessoires iedere keer op een andere manier gezellig. 

Zo is mijn onderneming Berenschot Business Support ontstaan. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd of ben daar nog mee bezig, waaronder de opleidingen voor het maken van branding en websites voor andere ondernemers en de opleiding tot Virtueel Assistent en Online Business Expert.

 

 

Denk jij nu “ik kan best wel wat hulp gebruiken of ik wil sparren over waar ik op vast loopt”. 

Plan dan een gesprek met mij in waarin we kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Want: Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!

Carla Berenschot | Berenschot Business Support

06 – 12351561 | berenschotbs@gmail.com | KvK nr. 81662750 | Privacyverklaring |Algemene Voorwaarden