06 - 123 515 61 berenschotbs@gmail.com
wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen …

Carla is in coronatijd bij ons gestart, maar wist zich haar werkzaamheden (hoofdzakelijk op afstand) rap eigen te maken.

Door haar warme persoonlijkheid werd ze snel binnen het team opgenomen.

Carla is professioneel, flexibel en breed inzetbaar. Als management assistent, maar ook voor ondersteuning bij de financiële administratie of evenementen.

Ze streeft kwaliteit en efficiency na.

Door uitval binnen het team, zijn we inmiddels toe aan een derde inhuur periode.

Angeline Westbroek

TU Delft

Carla en ik hebben heel nauw samengewerkt en ik heb haar leren kennen als een lieve, hardwerkende, positieve, enthousiaste en loyale collega. Wat ik fijn vind aan Carla is dat ze heel vriendelijk is, maar ook niet het kaas van haar brood laat eten. Ze is helder in haar communicatie, eerlijk, maar ook integer. Daarnaast als ze iets niet zou kunnen dan zou ze het altijd proberen en aarzelt ook niet om hulp in te roepen. Samenwerken met Carla is echt heel fijn omdat je gewoon weet wat je aan haar hebt (what you see is what you get).

Kortom, ze is een kei in haar vak, maar ook een heel fijn mens. Prachtige combinatie voor een hele mooie samenwerking.

Kim Liefrink

Activin Winegroup B.V.

Carla deed een oproep waarin ze een aanbod deed om een logo te maken en ik heb me daarvoor aangemeld. Ik die erover twijfelde of een logo wel nodig was, ben nu overstag. De mandala is echt een toevoeging aan mijn naam en bedrijf. De mandala die staat voor de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om ons heen. Daar voel ik mij mee verbonden als verlies en rouwcoach. Ik heb nu mooi beeldmateriaal die ik in kan zetten op mijn website, social media en drukwerk.

Carla is heel fijn om mee samen te werken, ze komt met nieuwe ideeën en staat open voor feedback die ze vervolgens vertaalt naar een mooi eindresultaat. Als je ook een logo nodig hebt of op een andere manier hulp bij je branding nodig hebt ben je bij haar aan het juiste adres.

Carin Hafkamp

Carin Hafkamp Verlies en Rouwcoach

Juist omdat wij allebei open stonden voor elkaars feedback, kwaliteiten en kritische blik, hebben wij samen kunnen up-levelen. Wij leerden elkaar steeds beter kennen, vulden elkaar aan met kennis, ideeën, oplossingen en creativiteit en ik heb veel van je geleerd mbt logo’s/branding, Social Media & Canva. Hierdoor zijn wij samen naar een hoger level gegroeid en vind ik het eindresultaat van hoog niveau: Partnership4Power !

Carla is creatief, snel, gedreven, heeft veel kennis en jij wil jouw klanten graag een mooi persoonlijk product leveren wat goed voelt. Je bent een gezellige gastvrije ‘collega’ om mee samen te werken. Je bent een kei in virtueel werken.

Dank je voor jouw ‘kleurrijke’ samenwerking Carla !

Karin de Bont

Karin de Bont Loopadvies en Coaching

Carla Berenschot | Berenschot Business Support

 06 - 12351561 | info@berenschotbs.nl | KvK nr. 81662750 | Privacyverklaring |Algemene Voorwaarden